Referenties

Referentie Toon van der Heijden

Ben via een seminar met de heren Sieben en Bonaparte in contact gekomen. Had een probleem met mijn bank betreffende overfinanciering met beleggingshypotheek.

Na dit seminar hadden wij persoonlijk contact en zij zagen goede redenen om te gaan procederen tegen mijn bank. Dit contact liep voor mij zeer prettig, geen gegoochel met dure woorden maar begrijpelijke taal voor mij als leek. De contacten met mijn bank liepen via mij maar zij beoordeelden elke briefwisseling met de bank, want onze wens was om er zonder procederen uit te komen en tot een minnelijke schikking te komen.

Het laatste gesprek was met de heer Sieben, vertegenwoordiging van de bank en bijzonder beheer, hierna was het voor iedereen duidelijk wat de consequenties waren om eventueel te gaan procederen, maar wij zijn uiteindelijk met een redelijke schikking akkoord gegaan.

Al met al ben ik zeer tevreden over de persoonlijke contacten en zij hebben absoluut geen uurtje factuurtje mentaliteit.

Toon van der Heijden

Contact

0499-748007

0499-748009

Info@hypotheektoets.com

Heistraat 6a

5691 CA Son en Breugel

Postbus 16

5690 AA Son en Breugel

Doe de GRATIS hypotheektoets en ontdek of uw hypotheek aan de wettelijke regelgeving voldoet!

Start de toets!

De toets bestaat uit 21 vragen en is geheel vrijblijvend. Het beantwoorden van de vragen kost u ongeveer 10 minuten. U ontvangt direct de uitslag met toelichting!

Wij raden u aan om uw hypotheekovereenkomst bij de hand te houden bij het invullen.