Kosten

U komt niet voor verrassingen te staan

Misschien bestaat bij u het beeld dat juridisch adviseurs werken volgens een uurtarief, waarbij de kosten soms onverwacht hoog kunnen oplopen. Wij bieden echter volledige transparantie in de kosten. Ook bij een eventueel vervolgtraject, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

 • Gratis eerste hypotheektoets
 • Gratis standaarddocumentatie beschikbaar op de website
 • Vrijblijvend (telefonisch) advies
 • Vaste vergoeding voor uitgebreide hypotheektoets en adviesrapport van € 249,50 incl. BTW. De vaste vergoeding wordt in mindering gebracht op de door ons te maken kosten in een eventueel vervolgtraject.
 • Bij een mogelijk vervolg, zijn er afhankelijk van de inhoud van het dossier en uw financiële situatie, de volgende mogelijkheden:
  1. Toevoeging
   Is uw inkomen lager dan de door de overheid vastgestelde norm (zie www.rvr.org)? Dan is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor door de overheid gefinancierde rechtshulp. U betaalt in geval van een toevoeging enkel een eigen bijdrage, welke afhankelijk is van uw inkomen.
  2. Rechtsbijstandverzekering
   Indien u een rechtsbijstandverzekering heeft is het mogelijk dat eventuele geschillen met financiële dienstverleners vallen onder de dekking. Dit is afhankelijk van de betreffende verzekeringsvoorwaarden. U kunt in het geval van twijfel de verzekeringsvoorwaarden vrijblijvend naar ons toesturen.
  3. Vaste prijsafspraak
   Afhankelijk van de inhoud van het dossier kunnen wij in overleg afspraken maken over een vaste prijs voor de behandeling van uw dossier, zodat u vooraf duidelijkheid heeft over de hoogte van de kosten.
  4. Uurtarief
   Onze adviseurs brengen de werkzaamheden in rekening aan de hand van een uurtarief. Tijdens de looptijd van het dossier zult u regelmatig worden geïnformeerd over de omvang van de gemaakte uren.

Contact

0499-748007

0499-748009

Info@hypotheektoets.com

Heistraat 6a

5691 CA Son en Breugel

Postbus 16

5690 AA Son en Breugel

Doe de GRATIS hypotheektoets en ontdek of uw hypotheek aan de wettelijke regelgeving voldoet!

Start de toets!

De toets bestaat uit 21 vragen en is geheel vrijblijvend. Het beantwoorden van de vragen kost u ongeveer 10 minuten. U ontvangt direct de uitslag met toelichting!

Wij raden u aan om uw hypotheekovereenkomst bij de hand te houden bij het invullen.