Documentatie

U vindt hieronder een voorbeeld klachtbrief en een voorbeeld aansprakelijkstelling. Deze brieven kunt u gebruiken als basis voor een klachtbrief of aansprakelijkstelling naar uw financiële dienstverlener(s) (kredietverstrekker en/of tussenpersoon).

In de voorbeeldbrieven kunt u verschillende keuzes maken. In het geval van een keuze staat de betreffende tekst tussen twee haakjes [ ]. Voor de duidelijkheid staan op diverse plaatsen in de voorbeeldbrieven (oranje) aanwijzingen.

We adviseren om eerst de klachtbrief te versturen aan de financiële dienstverlener(s) (kredietverstrekker en/of tussenpersoon). Levert dit onvoldoende resultaat op, dan adviseren we om de aansprakelijkstelling te versturen.

 

Voorbeeld klachtbrief

Voorbeeld aansprakelijkstelling

 

Opdrachtbevestiging Hypotheektoets.com

Hieronder vindt u de opdrachtbevestiging voor het uitvoeren van een uitgebreide toets. U kunt de ingevulde bevestiging, voorzien van uw handtekening, sturen naar Hypotheektoets.com.

Opdrachtbevestiging Hypotheektoets

Contact

0499-748007

0499-748009

Info@hypotheektoets.com

Heistraat 6a

5691 CA Son en Breugel

Postbus 16

5690 AA Son en Breugel

Doe de GRATIS hypotheektoets en ontdek of uw hypotheek aan de wettelijke regelgeving voldoet!

Start de toets!

De toets bestaat uit 21 vragen en is geheel vrijblijvend. Het beantwoorden van de vragen kost u ongeveer 10 minuten. U ontvangt direct de uitslag met toelichting!

Wij raden u aan om uw hypotheekovereenkomst bij de hand te houden bij het invullen.